OVER ONS

over_ons

Sinds haar oprichting in 1976, is L’ Apostrophe uitgegroeid tot een gevestigde waarde in Wilrijk en omgeving. Het grote succes zorgde ervoor dat we in 2004 een nieuwe vestiging in het centrum van Kontich openden. Een uitgebreid en divers aanbod damesmode en accessoires gekoppeld aan een excellente service met professioneel advies; dat zijn de pijlers van onze onderneming. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een geschikte outfit, waarin u zich opperbest voelt.

Bij L’ Apostrophe kan u terecht voor een complete outfit; wij kleden u van top tot teen. Bent u op zoek naar een trendy jumpsuit, stijlvolle blouse of pantalon, een mooie blazer of vest? In ons uitgebreide aanbod dameskleding van gerenommeerde merken als Twin-Set, Just In Case, Vila, Object, D. Exterior, La Fée Maraboutée, Nathalie Vleeshouwer, 10 Days, Attic & Barn en nog zo vele andere, vindt u zeker wat u zoekt.

Wij bieden u tevens een ruime keuze in jurken, rokken, topjes en jassen in elke stijl en alle prijsklassen. Ieder seizoen reizen we van Milaan tot Parijs op zoek naar exclusieve en vernieuwende collecties. U kan uw outfit bij ons helemaal afmaken met bijpassende accessoires van onder meer Rindu, Taim, L'Indochineur en Staen.